JOAN AMADES

 Aquest any és l’any Amades , entre tots descobrirem coses sobre la seva vida                                                                                                           1.    Qui era Joan Amades? 

2.    On va néixer i quin any?

3.    Digues alguna curiositat de la seva vida. http://www.telefonica.net/web2/fundaciojoanamades/catala/miscelania.htm    4.En aquesta web tens informació que J. Amades va recollir sobre algunes festes que celebrem.Busca la festa de S.Anoni Abat i els tres tombs. 5.    De quines altres maneres podem anomenar també aquesta festa?.6.    Digues una versió de l’origen de la festa dels tres tombs.  Consulta i contesta: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial%3ACerca&search=AMADES  

7.    Quina és l’obra més important de Joan Amades?

8.    Què és el costumari català?

   . Quins continguts té el costumari català?

9.    Segons Amades, què és una Nadala?.   

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.